Bestemmingen van vliegveld Eindhoven

Ryanair, Transavia en Corendon zijn enkele bekende vliegtuigmaatschappijen die vliegen naar de volgende bestemmingen vanaf vliegveld Eindhoven:

 Kos in Griekenland  Je kunt daar een combinatie van mooie stranden, cultuur en vertier vinden. Dat maakt Kos zo een belangrijke trekpleister voor heel veel mensen.  Kos is bij jong en oud geliefd.

vliegveld eindhoven

Kreta in  Griekenland :  Denk aan witte huisjes, strand, blauw water, de bewoners in hun zwarte kleding. De tijd lijkt er even stil te staan.  Onthaasten in een echte Griekse sfeer.

vliegveld eindhoven

Malaga in Spanje:  Denk je aan Spanje dan denk je aan de uitbundig schijnende zon, siësta en flamenco en heerlijke wijn.  Het zuidelijkste deel van Spanje kent een rijke traditie. Vergeet ook niet het achterland van Andalusië te bezoeken met historische steden als Sevilla, Córdoba en Granada.


Pisa in Italië: Wie kent die scheve toren in Pisa niet? Maar wie wil hem in het echt gaan bewonderen? Bekijk dan ook meteen Florence en Toscane.

vliegveld eindhoven

Rhodos in Griekenland: Het Griekse eiland Rhodos, eiland van de zonnegod „Helios”, is een combinatie van rijke historie en modern toerisme met de nadruk op zon, strand en plezier.

 

Faro in Portugal: Denk aan beschutte zandstranden, de blauwe zee, grillige rotskusten en de vissersplaatsjes waar je de vis in de netten kunt bekijken.

 

Barcelona-Girona  in  Spanje:  Barcelona, de hoofdstad van de provincie Catalunya is een van de meest dynamische en stijlvolle steden in de wereld.  Veel cultuur en historie zoals Gaudi,  een gezellige binnenstad met eindeloos veel eetgelegenheden en goed weer.

 

Antalya in Turkije: De Turkse Rivièra is al jaren populair bij zonaanbidders, cultuur- en natuurliefhebbers.

 

Alicante in Spanje:  Alicante wordt ook wel de “vriendelijkste stad van Spanje” genoemd. De Spanjaarden zijn ook een vriendelijk volk. Ze hebben geen haast. Alles kan ‘manana’.

 

Klik Hier!!

 

 

 

Reacties uitgeschakeld voor Bestemmingen. vliegveld Eindhoven Tags: , , , , ,

Comments are closed.