Prettig vliegen vanaf vliegveld Eindhoven, met tips.

 Om je vliegreis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen nog de volgende tips 

Vliegangst: Heb je last van vliegangst neem contact op met stichting Valk (0)71 527 3733, want het kan heel goed worden opgelost. Vliegangst is een bekend en erkend maatschappelijk verschijnsel.

Medicijnen: Zorg ervoor dat je voldoende medicijnen bij je hebt als je ze gebruikt en maak een kopie van het recept. Bij verlies of diefstal kun je dan nieuwe medicijnen kopen. Tevens kun je met (een kopie) van het recept bij de douane aantonen dat het om medicijnen gaat. Bewaar je medicijnen en recepten altijd in de handbagage

Geld wisselen: Denk er aan dat in niet Europese landen niet met de euro betaald kan worden. Meestal zijn er wel grenswisselkantoren op het vliegveld. Maar vooraf wisselen bij een grenswissel kantoor of bank kan erg gemakkelijk zijn en voor minder spanning zorgen op de reisdag zelf.

Koffer: Een goed koffer is prettig om te hebben. De kleding en andere spullen passen goed en worden uitstekend beschermd. Leen er eventueel een van iemand die vaker reist. Als je zelf regelmatig moet vliegen dan is een goede koffer een noodzakelijkheid.


Zonnebrand: Denk aan zonnebrand bij het vertrek naar zonnige oorden. De risico’s van verbranding zijn anders te groot en het wordt steeds duidelijker dat (regelmatig) je verbranden aan de zon gezondheidsrisico’s met zich meebrengt.

Drink genoeg, geen alcohol: De luchtdruk in de cabine is anders dan normaal. Het is verstandig om voldoende te drinken. Geen alcohol of zeer beperkt en juist wel voldoende water.

Uitgerust op weg: Reizen is vermoeiend. Probeer zo uitgerust mogelijk op weg te gaan. Dat is moeilijk, de meeste mensen gaan weg om uit te rusten. Toch is het werkelijk van belang om niet oververmoeid in een vliegtuig te stappen.

 

Klik hier!!

Reacties uitgeschakeld voor Prettig vliegen, tips. vliegveld Eindhoven Tags: , , ,

Comments are closed.